Gyakran Ismétlődő Kérdések (FAQ)

Share

1. Mi a teendő, ha úgy tűnik, hogy számítógépemről eltűntek az adatok, vagy a gép nem indul?

Először is, ne tegyen semmit a számítógéppel, hanem lépjen kapcsolatba velünk. Bármilyen művelet, amelyet a számítógépen végezne, csökkenti az adatvisszaállítás esélyét, rosszabb esetben meghiúsíthatja. Az adatvisszaállítást mindig szakemberre bízza! Hozzá nem értők még nagyobb kárt okozhatnak!

2. Mi a teendő, ha a számítógépem nem úgy működik, mint ahogyan megszoktam?

Forduljon szakemberhez! Ez nem minden esetben jár pénzbeli kötelezettséggel, néha egy jótanácsot kaphat arra vonatkozóan hogy mit kell tenni.

3. Mi a teendő akkor, amikor szervizelni, vagy adatvisszaállításra viszek be egy gépet?

Részletesen mondon el mindent, amit tapasztalt. Minél több és részletesebb információt tud a szakembernek adni, annál gyorsabban, pontosabban és annál nagyobb sikerrel lehet a javítást, adatvisszaállítást, stb. elvégezni.

4. Milyen információkkal szolgáljak a szakembernek?

Mindent olyan eseményt, történést, amely az Ön számára szokatlan, kérjük részletesen tárjon fel a szakembernek.

5. Mi történik akkor, ha nem tudom elmondani, hogy mi a problémám?

Ne csüggedjen el, mert munkatársunk segíteni fog ebben is, néhány kérdésre kell akkor válaszolnia. Ha így sem tudná leírni az eseményt, akkor sem kell félnie, munkatársaink így is megoldják a problémáját.

6. Garanciás  eszközt kell visszavinnem. Mi a teendő?

A garanciás termékeket mindig az eredeti csomagolásában, a vele adott dokumentációval együtt hiánytalanul kell visszavinni. Néhány üzletben enélkül nem is vállalják a garanciát. Figyelmesen olvassa el a termékkel adott garancialevelet. A szolgáltatók, üzletek, érdekeik védelmében pontosan megfogalmazzák azt, hogy mire is vállalnak garanciát.

7. Mikorra várhatom hogy a szervizelést, adatmentést, vagy visszaállítást befejezzék?

Mindig kérjen időpontot. A szervizelést fontossági és sürgősségi sorrendben végezzük. Objektív okokból az időpont nélküli szervizelési igények a sor végére kerülnek ..)  Minden egyes munkálatnak sorszáma van és rögzítésre kerül az iktatési rendszerünkben amikor elvállaljuk - telefonon bármikor érdeklődhet a referenciaszámra hivatkozva.

Kattanj Ránk!

Kérdésed van? Érdekel egy hatékony együttmüködés?

Hívj minket a 0266 - 213 789 számon (munkanapokon 8 - 16 óra között), vagy KATTANJ RÁNK !!