Szerviz Csomagok

   A XENZOR SZERVIZCSAPAT több mint 10 év tapasztalattal és jelentős szakmai tudással, átfogó szervizelési és működtetési MEGOLDÁSOKAT ad az IT problémákra (hardver, szoftver, internet, adatbiztonság, ...), Székelyudvarhelyen és környékén. Klienseink, a számítógépet és internetet használó cégek és magánszemélyek, ez alapján állítottuk össze SZERVIZCSOMAGJAINKAT:

Internethasználói, Céges, valamint Lakossági (általános) szervizszolgáltatások.


Share

Tevékenységeink közé tartozik a cégek, kis és középvállalkozások számára végzett szervizelés:

Corporate (céges) Szervíz

Szerződés alapján, vagy akár egyedi beavatkozás jelleggel is végezzük. Megoldjuk a kliens IT problémáit, csökkentve az üzemeltetési költségeit, az esetleges személyzeti kiadásait (egy havi szerviz vagy rendszerfelügyelet többnyire fele annyiba sem kerül mint egy alkalmazott-rendszergazda aki többnyire nem csinál semmit - és az adóból is leírható), optimizálva a termelési vagy szolgáltatási tevékenységét, növeljük a bevételét.

Ez a tevékenység a számítógépek, szerverek szervizelése és müködtetése mellett tartalmazza a hálózatok, különféle rendszerek tervezését, telepítését és üzemeltetését, telefonközpontok szervizét, multifunkciósok, fénymásolók és nyomtatók karbantartását és üzemeltetését, a szükséges alkatrészeket és fogyóanyagokat is bíztosítva.

Ügyfeleinknek támogatást adunk és segítünk beszerzésekben és beruházásokban, költséghatékony megoldásokat nyújtva számukra.

Előny a klienseknek, hogy teljeskörű szolgáltatást kapnak (csomagban olcsóbb) - szakszervizt, alkatrész és fogyóanyag bíztosítást, beszerzési és beruházási - valamint pályázatokon való részvételben tanácsot és támogatást, ügyviteli és minőségügyi rendszerekben segítséget, honlapot és tárhelyet, weboldal optimizálást ( hogy a weboldal ne csak legyen, hanem hozzon pénzt, új ügyfelet, növeljen forgalmat.. legyen profitgenerátor! ).


Share

magánszemélyek számára szolgáltatott

Lakossági (általános) Szerviz

Folyamatosan végezzük, a Kliens otthonában, vagy székhelyünkön, megoldva az általánosan felmerülő szervizproblémákat:

- rendszertelepítések, programbeállítások, virustalanítások, adatmentés, portalanítás, alkatrészcserék, javítások, internetes és hálózati beállítások, rendszer bővítések és vásárlási tanácsadás, beszerzésben segítség.

Egy kis statisztika az ügyfélszolgálati rendszerünkből: 2009 január 15  és 2013 január 15 között a regisztrált 1195 szervizfeladatból 1149 -et sikeresen megoldottunk, ezzel 96% -os hatásfokot érve el.


Share

Ígényekhez szabott, egyedi szolgáltatásunk az :

Internet Szerviz

Ha használ valaki internetet, adódnak gondjai is vele: elromlik a számítógép, belassul, időnként lefagy, összegubancolódnak a programok, a szomszédból a fiatalok feltörik a levelesládát vagy a csevegőprogramot, kiakad a böngésző, lejár vagy lezár az antivirus, vagy a tüzfalprogram, .. - az internet szolgáltató pedig ebben nem segít, az ő dolga annyi, hogy a szamítógépig eljuttassa az internetet.

Erre van egy megoldásunk, nem hagyjuk cserben a klienseket:

Elromlott, belassult, lefagy, nem indul, virusos a számítógép?
Nem megy az internet és internetszolgáltatőja nem segítElromlott, belassult, lefagy, nem indul, virusos a számítógép?

Bármilyen internet szolgáltatótól függetlenül végezzük az internet-szervizt, a kliens székhelyén vagy lakásán, szerződés/előfizetés alapján, biztosítva a szükséges biztonsági és használhatósági beállításokat  (antivírus és tűzfal, felhasználói beállítások, e-mail postafiókok védelme, ...), elérhető áron.


 Szolgáltatásaink egy része elérhető távkapcsolat segítségével is amennyiben van élő internetkapcsolat az adott eszközhöz. / TEAMVIEWER


 

Contactati-ne!

Aveti intrebari? Sunteti interesat intr-o cooperare eficienta si prospera?

Contactati-ne prin telefon: 0266 - 213 789 ( zile de lucru, intre orele  8 - 16 ), sau dati un Click Aici !!